Házirend

házirend

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy a Trio Apartmant választották pihenésük helyszínéül! Az itt tartózkodásuk zavartalansága érdekében ismerkedjenek meg Házirendünkkel. Amennyiben foglalásuk érvényessé válik, azzal elismerik és elfogadják a Házirend szabályait és teljes mértékben be is tartják azokat, valamint a Házirend be nem tartása miatt okozott kárért felelősséget vállalnak. Ha itt tartózkodásuk alatt bármi zavaró tényezőt észlelnek, haladéktalanul forduljanak hozzánk. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, hogy tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 15:00 órától az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig áll rendelkezésükre. Az időpontok változtathatók a szállásadóval való előzetes egyeztetés alapján. A változtatás mértékétől függően felárat számolhatunk fel. Érkezéskor az összes vendég köteles a szállásadónak adatfelvétel miatt átadni a személyes okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél). A törvényben meghatározott személyes adatokat egy okmányolvasón keresztül rögzítjük, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítjuk. További információk a rendszerről a www.vizainfo.hu weboldalon tekinthető meg.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. Apartmanonként egy parkolóhely biztosított a Vendégek részére.
A WIFI használat ingyen igénybe vehető, melynek jelszavát a Vendégek érkezéskormegtalálják az apartmanba készítve.
Minden szálláshely klímával felszerelt, melyet Vendégeink ingyen használhatnak ittlétükalatt. A klímákat az apartman elhagyásakor mindig ki kell kapcsolni.
Háziállat behozatalára jelenleg nincs lehetőség.
Vendégeink részére ágyneműt és törölközőt biztosítunk.
Kérésre a szálláshely babakádat, babafürdetőt, babaágyat biztosít.
Vendégeink kérésére vasalót és vasalóállványt biztosítunk.

Szobák, berendezési tárgyak használata

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a Vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Vendégeinket, hogy a falfelület épségére, tisztaságára vigyázzanak! Az apartman elhagyásakor kérjük, hogy minden elektromos eszköz áramtalanításáról gondoskodjanak, az apartmanok nyílászáróit zárják be, a villanyokat kapcsolják le, a vízcsapokat pedig szíveskedjenek elzárni. Bármilyen meghibásodást észlel, haladéktalanul jelezze, utólagos panaszt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a Vendég köteles azonnal szólni, illetve az ezzel járó költségeket a tulajdonosnak megtéríteni. (kulcsmásolás, zárcsere)

Fizetés

Fizetés

Fizetési módok:
készpénz vagy előre banki átutalás

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése bejelentkezéskor történik.

5 éves kor alatti gyermekek részére a szállás ingyenes.

Takarítás

Takarítás

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Távozáskor a Vendégeknek nem kell kitakarítaniuk, arról a tulajdonos gondoskodik. Ugyanakkor kérjük, hogy ittlétük alatt ügyeljenek a rendre és tisztaságra. 7 éjszakánál hosszabb elszállásolás esetén heti egy alkalommal ágyneműhuzat és törölköző csere áll a vendégek rendelkezésére.

Szemét elhelyezése

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában elhelyezett szemétgyűjtőben lehetséges. Ha ezek megtelnének az itt tartózkodásuk alatt, kérjük a kapubejáró mellett található kukába szíveskedjék elhelyezni azt. Kérjük, hogy a szemetet távozáskor ne hagyják az apartmanokban!

Dohányzás

Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!
Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron a csikkeket ne dobják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a tulajdonossal szemben, úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

Étkezés

Étkezés

Az apartmanok jól felszerelt teakonyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. Ügyeljenek arra, hogy az eszközök (edények, poharak, tányérok stb.) mindig tisztán visszakerüljenek az eredeti helyükre. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat! Kérünk minden kedves Vendéget, hogy távozáskor a konyhában ne hagyjanak mosatlan edényt, ételmaradékkal teli lábast, és a hűtőből is ürítsék ki a maradékokat!

Egyéb

Egyéb

A szobában felejtett értékeket 2 hétig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül, a közölt címre postázzuk.
A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében az apartmanokban 22:00 és 8:00 óra között tilos hangoskodni, hangosan zenélni vagy zenét hallgatni.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért.(pl. természeti csapások, jégeső, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.)
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, Házirendet be nem tartó Vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Trió Apartman

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Hívás most!